Skip to main content

SmileToMe
Închiriere cabina foto și platforma video 360

Pentru nuntă, botez, petreceri și alte evenimente


Ești în cautarea unor idei originale și distractive pentru petrecerea ta? Cu siguranță SmileToMe – Cabina Foto este soluția ideală. Venim la pachet cu multe accesorii fun, dar și cu poftă de viață astfel încât este imposibil să nu te molipsești!

SmileToMe – Cabina Foto, îți spune „Bine ai venit în lumea cool a pozelor la minut”!
Vrei să auzi „Ce tare!” la evenimentul tău? Fie că vorbim despre un eveniment corporate sau despre minunata voastră nuntă, fie că pur și simplu vrei să serbezi ceva în viața ta, SmileToMe – Cabina Foto e acolo să te facă să auzi asta. 

Amintiri de suflet pentru invitații tăi


Poți avea o amintire colorată și amuzantă alături de noi, deoarece Smile To Me – Cabina Foto este un spațiu de distracție în care poți să fii alături de prieteni și să îți lași imaginația să se joace.

Cabina Foto este un “studio foto” mobil dotat cu echipamente de ultimă generație, care va transforma evenimentul tău într-o poveste. Prin ceea ce facem, aducem un plus de fericire și bunăstare evenimentelor în care suntem implicați, creând în memoria invitaților o amintire frumoasă.

Fotografia instantă oferită de cabina foto, în cel mai scurt timp, cu imprimare de calitate superioară, este zâmbetul invitatului păstrat într-o amintire de neuitat.

De ce să alegi SmileToMe?


Echipament de ultimă generație
Personal specializat, serios și gata de ajutor
Calitate ridicată a imaginilor și a filmulețelor
Recuzită haioasă, cu care garantăm distracția

Transformă evenimentul tău într-o poveste!