Skip to main content

SmileToMe
Fum greu pentru un cadru perfect


Crează o atmosferă magică la nunta ta cu serviciul nostru de fum greu
Norii denși și misterioși vor transforma locul într-un decor de basm, aducând un plus de farmec momentului tău special. Lasă-te învăluit în magia acestui fum, oferind invitaților o experiență memorabilă. Alege fumul greu pentru a aduce un element surprinzător și spectaculos evenimentului tău, transformând fiecare moment într-o amintire de neuitat.

Obținut exclusiv din gheață carbonică, fumul greu se distinge prin faptul că rămâne la sol, oferind un control deplin, mai ales în timpul dansului. Cu fumul greu, fotograful și videograful pot captura cadre perfecte, nefiind afectați de obstrucțiile neașteptate.

Folosim cu încredere mașini de fum greu cu aspect impecabil, supuse unei verificări riguroase înaintea fiecărui eveniment. Acestea beneficiază de mentenanță săptămânală pentru a asigura o funcționare optimă, garantând un impact vizual impecabil. 

Alegând serviciile noastre, vă asigurați că fiecare detaliu este atent gestionat, iar mașinile de fum greu sunt pregătite să ofere un spectacol vizual de neegalat la evenimentul dumneavoastră.

Vrei să ai o petrecere așa cum ai visat?

Adaugă un plus de distracție cu:

Aveți nevoie de consultanță și ofertă personalizată pentru închiriere cabina foto sau platforma video 360? Contactați-ne!