Skip to main content

Termeni și condiții


Versiune actualizată la data de: 10.01.2024

Site-ul www.smiletome.ro, denumit in continuare SmileToMe, este operat de S.C. PRINTCITY S.R.L., societate cu raspundere limitata, care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul social situat in Videle, jud. Teleorman, Aleea Pietei Nr.7, Bl.P30, avand Nr. Registrul Comertului: J34/174/2020, CIF 42456739.

Prezentul document stabileste in ce masura puteti utiliza site-ul si serviciile SmileToMe, drepturile si obligatiile ambelor parti, detinator si utilizator.

Continutul SmileToMe

Toate textele, imaginile si videclipurile prezente pe site-ul www.smiletome.ro apartin cu drepturi depline detinatorului sau, S.C. PRINTCITY S.R.L. Orice copiere sau insusire a acestor materiale se considera o incalcare a drepturilor legale si se pedepseste conform legii.

SmileToMe isi rezerva dreptul de a refuza cereri de raspuns provenite prin formularele de contact si ofertare prezente pe site, sau prin email si telefon, sau de a se retrage din relatiile contractuale fara a furniza un motiv.

In ce scop va prelucram datele cu caracter personal?

Va solicitam furnizarea datelor cu caracter personal: nume si prenume, adresa de email si numar de telefon in formularele si prin datele de contact (numar de telefon si adresa de email) prezente pe pagina noastra pentru a va oferi informatii cu privire la serviciile pe care SmileToMe le ofera. Vom marca unele campuri din formulare ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va putea furniza informatia sau serviciul solicitat.

Colectam si pastram anumite informatii pentru:

– A raspunde cererilor primite din partea utilizatorilor pe adresa de e-mail sau prin formularul aflat pe pagina noastra;
– Pentru a face demersurile in vederea incheierii unui contract sau executării unui contract, precum si pentru livrarea produselor/serviciilor, conform temeiurilor legale:
    – obligatia legala (Art. 6 (1) c) din GDPR) pentru datele personale colectate pentru facturare.
    – executarea unui contract si/sau obligatie legala – in functie de datele colectate (Art. 6. (1) b) si/sau c) din GDPR)
– In scopuri de marketing, pentru personalizarea serviciilor pe care vi le oferim si pentru a ne permite sa va facem recomandari pe baza interactiunilor dvs.
– Daca va abonati la Newsletter, va vom prelucra datele personale pentru a va gestiona abonarea la Newsletter.
– De asemenea, va putem trimite aceste informatii prin notificari push in cazul in care le-ati activat pe dispozitivul mobil.
– Consimtamantul dumneavoastra privitor la imaginile si video-urile prezente pe site se considera dat in momentul realizarii respectivelor imagini si video. Astfel, putem presta serviciul de inchiriere cabina foto si realiza si imprima fotografii unor terte persoane. Consimtamantul pentru folosirea imaginilor poate fi retras oricând. Imaginile foto/video vor fi sterse din galeriile SmileToMe in termen de 14 zile de la data retragerii consimtamantului.
– Orice alte date personale pe care le colectam de la dumneavoastra vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru realizarea scopului pentru care au fost colectate si vor fi sterse din evidentele noastre in maximum 90 de zile de la indeplinirea acestui scop sau de la retragerea consimtamantului, dupa caz.

Prelucram numai datele personale strict necesare pentru a gestiona fiecare solicitare in parte. SmileToMe se angajeaza sa nu divulge cu buna intentie datele personale ale utilizatorilor prezentului website si ale clientilor sai.

Drepturile clientilor si colaboratorilor SmileToMe

În vederea respectării drepturilor dumneavoastră, vă informăm care sunt acestea și cum pot fi ele exercitate:

– dreptul de a solicita SmileToMe accesul la propriile date, rectificarea sau ștergerea acestora, precum și restricționarea prelucrării sau dreptul de a se opune prelucrării, precum și dreptul la portabilitatea datelor;
– dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, în ceea ce privește datele prelucrate pe baza consimțământului, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În vederea respectării acestor drepturi, precum și pentru orice solicitare legate de informații, de accesul la date, de rectificare sau ștergere a datelor vor putea fi exercitate prin una din următoarele variante: o adresă scrisă, înaintată către SmileToMe, trimisă la adresa sediului social sau o cerere trimisă prin email către Responsabilul cu prelucrarea datelor, la adresa de email contact@smiletome.ro.

SmileToMe va răspunde în termenul cel mai scurt, dar nu mai mult de 30 de zile, oricărei solicitări venite din partea unei persoane vizate.

Pentru orice nelămurire, solicitare sau reclamație referitoare la colectarea și folosirea datelor cu caracter personal, orice beneficiar, reprezentant legal al unui beneficiar ori orice altă persoană vizată se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor, printr-un email, la adresa contact@smiletome.ro.

Aveți nevoie de consultanță și ofertă personalizată pentru închiriere cabina foto sau platforma video 360? Contactați-ne!